Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Ny chefredaktør på Modemagasinet IN

Modemagasinet IN har fået ny chefredaktør. Det nytiltrådte overhovedet er fundet i egne rækker i Aller Media.
Modemagasinet IN har fået ny chefredaktør. Det nytiltrådte overhovedet er fundet i egne rækker i Aller Media.

Modemagasinet IN har fået ny chefredaktør. Det nytiltrådte overhovedet er fundet i egne rækker i Aller Media, da man har ansat Trine Nygaard Wibrand, der kommer fra en stilling som redaktionschef på ugebladet Søndag. Det oplyser Aller Media i en pressemeddelelse.

Trine Nygaard Wibrand, 45, er uddannet journalist. Hun overtager stillingen som chefredaktør pr. 1. december 2012. Hun har tidligere været chefredaktør på bl.a. gratismagasinerne Kulør og Skøn samt forlagsdirektør i Chili Group.

”Trine Nygaard Wibrand er en dygtig og erfaren blad- og magasinsnedker. Hun har et indgående kendskab til magasinjournalistik, målgruppen, og IN’s centrale stofområder. Hun er en stærk redaktionel leder, der også tænker kommercielt, og en kvinde med begge ben på jorden, der har bidraget positivt til den redaktionelle og ledelsesmæssige udvikling på Sønsdag,” siger Per Ingdal, udgiverdirektør hos Aller Media.

”Jeg er stolt over, at vi efter en grundig screeningsproces af egnede kandidater, har fundet den bedst kvalificerede kandidat blandt koncernens egne medarbejdere, og jeg har fuld tiltro til, at Trine kan fortsætte IN’s positive udvikling.”

For Trine Nygaard Wibrand handler det nye job især om at fortsætte magasinets positive udvikling.

”Jeg glæder mig meget til at sætte mig i redaktørstolen og lave Danmarks eneste modemagasin til den voksne, sofistikerede og intelligente kvinde. IN’s læsere elsker luksus, de er nysgerrige, og ikke mindst ved de, hvad de vil have,” siger hun og fortsætter:

”IN skal sætte ord og billeder på drømme og ambitioner, og gennem et stærkt journalistisk produkt, kombineret med smukke mode- og skønhedsreportager, vil jeg fortsætte den positive udvikling, som magasinet oplever i øjeblikket.”

Trine Nygaard Wibrand overtager stillingen som chefredaktør fra Anne Absalonsen, der stoppede på magasinet i august.

Modemagasinet IN havde – ifølge Aller Media – i første halvår af 2012 139.000 læsere og et oplag på 31.735.