Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Ny Louis Vuitton-butik er en brik i et retailpuslespil

Ejendomsmægleren Absalon & Co. har haft held med at flytte Louis Vuittons butik til Amagertorv i et forsøg på at udvide området for de allermest eksklusive butikker på Strøget.
Ejendomsmægleren Absalon & Co. har haft held med at flytte Louis Vuittons butik til Amagertorv i et forsøg på at udvide området for de allermest eksklusive butikker på Strøget.

Da Louis Vuitton lørdag klokken 10 åbnede butik på adressen Amagertorv 2, markerede det en sejr for de ejendomsmæglere, der servicerer de absolutte luksusmærker, når de skal finde lokale i København. Det skriver Business.dk

Som Berlingske Business tidligere på ugen kunne fortælle, så er der lige nu en kæmpe tilstrømning af pengestærke kunder, ikke mindst fra Kina og Rusland, der er på jagt efter luksusvarer i København. Den store efterspørgsel på luksus er også med til at gøde jorden for, at luksusstrækningen på Strøget kan udvides.

Louis Vuitton tilhører en liga af luksusbrands, der kun vil ses i selskab med andre top-luksusmærker. De har hidtil huseret lidt længere nede ad strøget på Østergade-strækningen, hvor der blandt andet ligger Gucci- og Burberry-forretninger, og hvor Louis Vuittons butik hidtil har ligget i nummer 18.

Selv om der kun er tale om en flytning på få meter, så er placeringen på den anden side af Købmagergade-krydset ved Strøget en stor sejr, lyder det fra Absalon & Co. i ejendomsmæglernes branchemedie Estate.

“Vi er i øjeblikket meget begejstrede over, at vores bestræbelser på at flytte Louis Vuitton og dermed at strække luksusgaden Østergade helt til Amagertorv, er lykkedes. Vi har fået fornyet interesse fra andre luksusbrands og er i dialog med flere om etablering i København,” siger Henrik Lund fra Absalon & Co. til Estate.

Læs hele artiklen på Business.dk