Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny moderedaktør på Alt for Damerne

Line Hindsgaul er nu Alt for Damernes nye moderedaktør.
Line Hindsgaul er nu Alt for Damernes nye moderedaktør.

Magasinet Alt for Damerne har netop udnævnt ny moderedaktør. Posten går til af 31-årige Line Hindsgaul, der i øvrigt ikke er helt ny på redaktionen. Hun har nemlig tidligere være assisterende moderedaktør og konstitueret moderedaktør, så hun kender alt til magasinbranchens fordele og ulemper:

“Det sjoveste er at arbejde med så mange passionerede mennesker. Magasinbranchen er en hård, men meget lystbetonet sted at arbejde. Jeg sætter stor pris på at få lov til at lave det jeg brænder allermest for, hver dag!,” siger hun til Eurowoman.

Line Hindsgaul forsikrer desuden om, at magasinet ikke vil ændre sig radikalt. Hun har ikke planer om at revolutionere magasinet, men ser frem til at være med til at udvikle modesektionen i magasinet:

“Vi arbejder hele tiden på at udvikle moden, så den passer til ALT for Damernes mange og alsidige læsere. Så du får ikke et nyt og helt anderledes magasin i hånden i næste uge! Men forhåbentlig kan jeg fremover være med til at skabe endnu bedre modestof til bladet,” siger hun Eurowoman.