Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi, Udland

Tusnelda Bloch åbner butik i Malmø

Tusnelda Bloch Copenhagen åbner shop in shop i Illums Bolighus, Malmø.
Tusnelda Bloch Copenhagen åbner shop in shop i Illums Bolighus, Malmø.

Det danske dametøjsmærke Tusnelda Bloch Copenhagen har siden åbningen af dets første shop-in-shop i Illums Bolighus, København i oktober sidste år åbnet lignende shop-in-shops i Århus, Oslo og Stockholm. Sidste skud på stammen bliver Malmø, med åbning til oktober i år.

“Efter stor succes med åbningen af vores shop-in-shop i Illums Bolighus, København, var det nærliggende at fortsætte med Århus, Stockholm og Olslo, og nu den kommende i Malmø,” siger Ole Brock Lauritzen, adm. direktør hos Tusnelda Bloch Copenhagen i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Med dette tiltag øger vi naturligvis brandets synlighed og genkendelse i Skandinavien, da vi i vores egne shops får mulighed for virkelig at vise, hvad vi kan med brandet. Jeg er sikker på at den øgende eksponering generelt vil understøtte brandet i hele Skandinavien.”

Kreativitet og bæredygtighed
Filosofien bag Tusnelda Bloch Copenhagen er at skabe små, innovative kollektioner. Alle materialer er udvalgt af designeren selv på hendes rejser til Asien og er i vid udstrækning fremstillet af naturlige fibre. Nogle er økologiske, mens andre er recycled/reclaimed. Bæredygtighed er et vigtigt aspekt i firmaets profil.