Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Breaking: Rebekka Bay forlader Bruuns Bazaar

Kreativ direktør Rebekka Bay forlader Bruuns Bazaar. Designteam overtager roret.
Kreativ direktør Rebekka Bay forlader Bruuns Bazaar. Designteam overtager roret.

Det danske modehus Bruuns Bazaar har gennem de sidste sæsoner haft designeren Rebekka Bay i spidsen som husets kreative direktør. Rebekka Bay, der tidligere kom fra en lignende stilling hos Cos, forlader nu modehuset.

Rebekka Bay kom til Bruuns Bazaar i april 2011 for at give brandet et nyt udtryk og ny energi. Hun fokuserede blandt andet på at skabe et dygtigt designhold – og det bliver netop dette team, der overtager roret efter Bay.

Således bliver det Louise Hedegaard Klausen og Tove Christensen der skal fortsætte i rollen som kreative direktører. De to designere vil fortsætte den kreative retning Rebekka Bay udstak for Bruuns Bazaar og underbrandet BZR.

Louise Hedegaard Klausen har en master fra Designskolen Kolding og har arbejdet med Rebekka Bay før de kom til Bruuns Bazaar. Tove Christensen har en bachelor fra Designskolen Kolding og en master fra RCA i London. Hun har siden sin dimission levet i London, hvor hun har arbejdet med den tidligere Bruuns Bazaar-designer før hun også kom til Bruuns Bazaar samtidig med Louise Hedegaard Klausen og Rebekka Bay.

”Vi er meget tilfredse med udviklingen af brandet og den nye energi i organisationen. Det nye design team har arbejdet tæt med Rebekka over de sidste par sæsoner. Jeg er sikker på, at Louise og Tove vil fortsætte med at udvikle og forbedre kollektionerne, når de overtager det kreative lederskab og fortsætte med at bygge videre på denne succes,” siger Bjørn Bruun, direktør og grundlægger af Bruuns Bazaar, i en pressemeddelelse.