Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Nyt dansk blogfællesskab tager afsæt i modebranchen

Bisou.dk tæller fem vægtige danske modeblogs - blandt andet bloggen Adélie.
Bisou.dk tæller fem vægtige danske modeblogs - blandt andet bloggen Adélie.

Om godt en uge ser endnu et dansk blogfællesskab dagens lys. Fem danske mode- og livsstilsblogs er nemlig gået sammen i netværket Bisou.dk i håbet om at skabe et fællesskab af stærke og innovative blogs, lyder det i en meddelelse.

”Bisou er billedet på den moderne digitale kurator, og fokus vil være på altid at skabe fashion-forward indhold. Bloggerne er overbeviste om, at parolen ’sammen står vi stærkere’ også er gældende for blogs – og det nye fællesskab vil blive brugt til kreativ sparring og idéudvikling, der i sidste ende kommer læserne til gode,” fremgår det videre.

Sitet åbner den 7. september, men frem til da kan du stadig besøge de enkelte blogs, der tæller: Adélie, der drives af Tikke Oestrich Iversen, indehaver af butikken Adélie og stylist, Brigade Noir af Cindie Dahl Hiort, stylist og PR Manager hos Noise PR og Maiken Winther, moderedaktør på Costume, Feed My Ego af Melissa Bech Madsen, salgsansvarlig hos Wood Wood, Fredes Blog af Frederikke Toftsø, freelance stylist, og endelig The Style Cavalry af Lotte Skovgaard, freelance stylist og modeskribent.

Og Bisou.dk handler netop om at bruge en fælles baggrund i – og interesse for – mode, fortæller Tikkie Oestrich Iversen:

”Vi er en gruppe af bloggere, der kender hinanden igennem vores jobs i modebranchen og som deler en særlig seriøsitet og æstetisk sans omkring det vi laver – og som alle gerne vil have nogen med samme indgangsvinkel at sparre med. Og så var det logisk at starte vores egen platform, hvor vi er enige om hvad tilgangen til det vi laver er. Vi går ikke på kompromis og det ved vi, at vores læsere heller ikke gør.”