Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne, Økonomi

NN.07: 500.000 par chinos solgt i Skandinavien

NN.07 kan fejre sit fem-års jubilæum dette år og ser tilbage på en årrække med stor vækst og mange, mange chinos.
NN.07 kan fejre sit fem-års jubilæum dette år og ser tilbage på en årrække med stor vækst og mange, mange chinos.

Brandet NN.07 kan i år fejre sit fem-års jubilæum. For brandet, der fra start har haft en international mentalitet, er det sjovt at se tilbage på fem år med hurtig vækst, en udvidelse med kollektion til kvinder og rigtig, rigtig mange par solgte chinos.

”Det første år handlede om at få vores produkter ud til de rigtige forhandlere i Skandinavien. Det arbejdede vi virkelig hårdt på,” siger Lincoln Robbin-Coker, kommunikationschef hos NN.07, til FashionForum.dk.

”Vi er vokset hurtigt, så nu er vores hovedfokus på at analysere virksomhedens forskellige områder, styrke hvad der skal styrkes og grundlægge fundamentet for de næste 10 år.”

500.000 par chinos

Men hvad har de fem år betydet for NN.07? Hvad er der at tænke tilbage på af særlige begivenheder, sjove oplevelser og specielle samarbejder? Lincoln Robbin-Coker er ikke sen til at svare.

”500.000 par chinos solgt i Skandinavien alene. Mange inspirationsture til Tokyo, mange timers dedikeret arbejde. 10 fantastiske kollektioner og 50.000 nummererede kataloger, som folk samler på.”

Hos NN.07 arbejder man, med det brandet selv kalder ægte tøj; altså tøj, der er lavet i en god kvalitet og har en god pasform – og som derfor bliver båret af ægte mennesker, der får værdi for pengene. Igennem årene har det fokus været det vigtigste for brandet.

”Vi har haft mange interessante og kreative samarbejder, lanceret en kvindekollektion og fået mange nye venner. Men det allervigtigste er, at vi har præsteret at lave en masse gode kollektioner, der bliver båret af ægte mennesker,” siger Lincoln Robbin-Coker.

Store forventninger
NN.07 opfatter sig selv som et synonym med en god fornemmelse – det handler om positiv energi, sjov og gode oplevelser. Under modeugen blev det understreget med et showroom på Refshaleøen, hvor en retrospektiv udstilling om brandet kunne ses. Samtidig var temaet Argentina – ligesom i brandets sidste kollektion – hvilket betød en stor opbygget hacienda med autentisk argentinsk grill, dj’s og drinks.

Den positive stemning gennemsyrer alt brandet laver – og har været et vigtigt strategisk værktøj fra start.

”Selvom vi er et ungt brand, der ikke engang er teenager, har vi fra første dag haft en langsigtet strategi og fokuseret på det positive,” siger kommunikationschefen og fortsætter:

”Selvfølgelig har vi gjort nogle ting forkert i løbet af årene, men vi har lært fra dem. Nu er vi nået til det punkt, ethvert brand må nå til før eller siden: at overvejer ekspansion, eksport, egne butikker, nye produktgrupper og så videre,” siger han og afslutter:

”Med tiden skal det nok blive virkelighed. Men det skal ske på det rette tidspunkt, med de rette mennesker. Men vi taler aldrig om, hvad vi vil gøre i fremtiden. I stedet får vi tingene gjort – og så taler vi om dem.”