Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Innomatch: Få gratis ekspertrådgivning til din virksomhed

Kunne din virksomhed bruge ekspertrådgivning om forretningsmodeller og strategi – og få hjælp til at implementere det – helt gratis?
Kunne din virksomhed bruge ekspertrådgivning om forretningsmodeller og strategi – og få hjælp til at implementere det – helt gratis?

Kunne din virksomhed bruge ekspertrådgivning om forretningsmodeller og strategi – og få hjælp til at implementere det – helt gratis? Så er Innomatch måske noget for dig.

Under Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning er Innomatch-programmet søsat, som et konkret strategiværktøj, så otte danske livsstilsvirksomheder kan få helt gratis rådgivning og hjælp til at styrke og udvikle forretningsmodellerne.

For at kunne ansøge skal din virksomhed være designdrevet, have under 200 ansatte og have internationalt vækstpotentiale og –ambitioner. 

En række ekspertkompetencer fra branchen vil støtte virksomheden med vejledning og sparring, ligesom der undervises i den visuelle ” “business generation model” udviklet af Alexander Osterwalder – af ophavsmanden selv.

Udover den første workshop, der afholdes 11. September, afholdes to workshops til i løbet af efteråret.

Ansøgningsfristen er allerede 30. august og virksomheder, der er interesserede kan læse mere om projektet, dets krav og kriterier samt ansøgning lige her: Info om Innomatch