Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Jimmy Choo hyrer ny direktør

London-imperiet Jimmy Choo har netop ansat Pierre Denis som ny adm. direktør.
London-imperiet Jimmy Choo har netop ansat Pierre Denis som ny adm. direktør.

London-imperiet Jimmy Choo har netop ansat Pierre Denis som ny adm. direktør. Koncernen, der primært er kendt for meget eftertragtede damesko, har således fundet en efterfølger til Joshua Schulman, der sammen med kreativ direktør og medstifter af huset Tamara Mellon forlod modehuset i maj i fjor, kort efter Jimmy Choo blev opkøbt af svejtsiske Labelux.

Pierre Denis har en fortid hos blandt ander John Galliano, hvor har senest fungerede som adm. direktør. Videre har han haft ledende stillinger hos både Christian Dior Couture og i luksusgruppen LVMH’s parfume- og kosmetikdivision.

“Vi er meget glade for at byde en adm. direktør af Pierres kaliber velkommen i Labelux-familien,” siger Reinhard Mieck, der er adm. direktør i Labelux, i en meddelelse, der fortsætter:

“Med hans uovertrufne erfaring med den internationale luksussektor og præcise forståelse af vores forretning, er Pierre uden tvivl den rigtige person til at drive Jimmy Choo-biksen fremad og udnytte det enorme vækstpotentiale i det exceptionelle brand.”

Jimmy Choo kunne for nyligt løfte sløret for et bruttooverskud på godt 276 mio. kr. i 2011, hvilket svarer til en stigning på 19,2 pct. sammenlignet med året inden. Også omsætningen steg markant i det forgangne år: med 34 pct. til knap 1,6 mia. kr.

Kilde: Telegraph.co.uk
Foto: Jimmy Choo SS12