Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

pej trend-/designkonference 2012

Modebranchens største trend- og designkonference afvikles i Oslo, København og Herning.
Modebranchens største trend- og designkonference afvikles i Oslo, København og Herning.

Modebranchens største trend- og designkonference afvikles i august 2012 i Oslo, København og Herning.
 
Her præsenteres de nye trendtemaer, et nyt trendprodukt og meget mere.
 
Efter en periode med turbulens og transformation er en ny æra ved at finde fodfæste. I den nye æra mødes kunst og naturvidenskab i en søgen efter formler, løsninger, svar og specialistviden. pej trend efterår/vinter 13+14 giver dig de nye formler og svar på, hvad den nye tid indebærer.
 
På pej gruppens trend- og designkonference i august 2012 præsenteres den nye trendformel for efterår + vinter 13+14 med konkrete anbefalinger til farver, form og detaljer. Du får svar på, hvorfor retro-tendenser og vintage stadig er oppe i tiden, hvilke farver der er på vej op og ned samt hvad der sker med tradition og autenticitet.
 
Konferencen byder også på en kreativ provokation. Kunst er en stærk kick-starter for kreativitet i livsstilsbrancherne. Derfor har pej gruppen indledt et samarbejde med kunstbienalen Socle du Monde og med Marco Evaristti  – ham med blenderen og nyresalget – for at provokere både designere, stylister, indkøbere og forbrugere med det formål at komme videre efter krisen.
 
Bliv også klogere på innovationskatalysatoren for mode og design: Nye materialer og tekstiler. Mr. Material Man Chris Lefteri stiller skarpt på nye materialer og tekstiler og guider dig til, hvordan du kan finde rundt i materialejunglen.
 
Foredragsholdere:
Anja Bisgaard Gaede
Poul Erik Jakobsen
Jakob Søndergaard
Louise Byg Kongsholm
Chris Lefteri
Marco Evaristti
 
Se mere på www.trendkonference.dk