Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Christian Westphal laver uniformer til Nimb

Den danske designer har lavet en række forskellige uniformer, der alle afspejler både designerens og Nimbs ånd.
Den danske designer har lavet en række forskellige uniformer, der alle afspejler både designerens og Nimbs ånd.

Christian Westphal har indgået et samarbejde med Nimb i Tivoli. Den danske designer står således bag en række nye specialdesignede uniformer.

"Jeg erkender, at det er dristigt at turde lave et visuelt udtryk, der er underspillet i sit udtryk i dagens hidsige kamp om de gode pladser på hylderne i supermarkedet, men jeg ønsker med designet at understøtte en trend, der peger på værdien af innovation, nærhed, nydelse og ægthed. Derfor har samarbejdet med Nimb været nemt, da vi arbejder ud fra de samme værdier,” lyder det fra Christian Westphal i en pressemeddelelse.

Christian Westphals meritter tæller blandt andet arbejde hos John Galliano, Christian Dior og Emanuel Ungaro. I dag har Christian Westphal et selvstændigt brand i luksus-segmentet. Og designeres fortid hos en række af de store franske modehuse fornægter sig ikke.

Couture og klassiske skræddertraditioner er derfor en del af designeres DNA – og således også i de nye uniformer.

”Da både Nimb og Christian Westphal er luksusbrands, har valget været helt naturligt. På Nimb søger vi altid at skille os ud og lave noget der afspejler vores ambitioner om at nå bredere ud end Danmark. Med valget af Christian Westphal – en af de førende danske couturedesignere –  får vi uniformer, der skiller sig ud med unikke detaljer og et internationalt snit, fremfor at vælge en standarduniform,” siger René Jasper Thomsen, underdirektør i Tivoli High End og ansvarlig for Nimb.

Uniformerne skal virke stilfulde med et klassiske moderne snit. Afslappet og imødekommende, i tråd med husets ånd, lyder det.

”Et eksempel på en detalje, der får uniformerne til at virke venlige, er det strikkede slips af egyptisk bomuld, som er håndlavet i Italien. De bløde kvalitetstekstiler gør uniformerne rare og behagelige at have på for medarbejderne. Snittet er elegant og har alligevel kant. Uniformerne er sorte med grå mellemtoner,” hedder det i pressemeddelelsen.

Billeder: Christian Westphal