Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Paco Rabanne får ny kreativ direktør

Det franske modehus har ansat en afløser for Manish Arora, og hun skal bringe Paco Rabanne frem i front igen.
Det franske modehus har ansat en afløser for Manish Arora, og hun skal bringe Paco Rabanne frem i front igen.

Paco Rabanne har ansat designeren Lydia Maurer som husets nye kreative ansvarlige for dens kvindelinje. Det skriver Drapersonline.

Lydia Maurer har en fortid hos Yves Saint Laurent og Givenchy, og har været hos det franske brand siden november 2011. Her blev hun ansat som designansvarlig for Paco Rabannes studio.

Hun præsenterer sin første kollektion, der bliver forår/sommer 2013, under modeugen i Paris i oktober. Hun har dermed afløst Manish Arora, der forlod Paco Rabanne i maj efter kun to sæsoner som kreativ leder.

”Det er en stor ære at overtage det kreative ansvar for sådan et symbolsk hus i hjertet af det kreative Paris. Monsieur Rabanne kreerede sit tøj som en måde at udtrykke hver kvindes særegenhed. Han opfandt en tidløs, unik og sensuel stil inspireret af kunst og arkitektur. Det er denne løbende kreative sjæl, jeg ønsker at udtrykke i mit arbejde for huset,” siger Lydia Maurer, der er uddannet på Studio Berçot i Paris.

I en udtalelse fra Paco Rabanne-huset, lyder det at:

”Vi er meget glade for at byde Lydia Maurer velkommen. Hendes beslutsomhed og hendes unikke følsomhed i forhold til Paco Rabannes kunstneriske og eksperimentelle univers gør os i stand til at tilstræbe genskabelsen af vores hus på den lange bane.”

”Vi er sikre på, at hendes personlige vision og talent vil positionere Paco Rabanne blandt de mest eftertragtede avantgarde mode-brands i en meget nær fremtid.”

Kilde: Drapersonline
Billeder: Paco Rabanne SS12