Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Min historie #10: Hør Ørgreen berette om sine 15 år

Med en særlig tilgang til design og nyskabende farvekombinationer er danske Ørgreen nået langt på sine 15 år i den internationale brillebranche. Hør Henrik Ørgreen fortælle brandets historie.
Med en særlig tilgang til design og nyskabende farvekombinationer er danske Ørgreen nået langt på sine 15 år i den internationale brillebranche. Hør Henrik Ørgreen fortælle brandets historie.

Med en særlig tilgang til design og nyskabende farvekombinationer er danske Ørgreen nået langt på sine 15 år i den internationale brillebranche. Hvert stel designes og udvikles i Danmark og håndfremstilles i Japan – og med over 400 forskellige farvetoner er de mange mulige kombinationer et kendetegn.

Som nummer 10 i foredragsrækken Min Historie kan du nu høre Henrik Ørgreen, kreativ direktør og grundlægger af Ørgreen, fortælle om brandets historie. Og tidspunktet er yderst velvalgt for brandet, der i denne uge fejrer sit 15-års jubilæum.

Min Historie arrangeres af Danish Fashion Institute og er en serie af arrangementer, hvor medlemmer og studerende inviteres til at høre historier om en række af de store spillere i den danske modebranche.

Tidligere har således Kim Grenaa & Uffe Buchard, Baum und Pferdgarten, Soulland, Erik Brandt og Jackpot fortalt om deres rejser gennem modebranchen.

Min Historie # 10 foregår d. 14. juni kl. 16.00-18.00 på Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København K.

Arrangementet er gratis åbent og for medlemmer af Danish Fashion Institute og studerende på Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding, KEA, TEKO og CBS. Andre interesserede bedes henvende sig på nedenstående mail.

Tilmelding senest d. 11. juni på minhistorie@danishfashioninstitute.dk. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er bindende.

Er du forhindret i at komme, skal der meldes afbud senest d. 13. juni, så pladsen kan tilfalde personer på ventelisten.