Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ecco udnævner ny Brand direktør

Margit Gosau har været ansat i Ecco siden 2009 og bliver nu en del af den øverste ledelse.
Margit Gosau har været ansat i Ecco siden 2009 og bliver nu en del af den øverste ledelse.

Eccos marketingchef har gjort det så godt, at hun nu bliver udnævnt til direktør for Brand Management. Dermed får afdelingen også en stærkere placering i firmaet. Det srkiver bureaubiz.dk.

Det drejer sig om afdelingen for global marketing og kampagner og den nyudnævnte brand management direktør er Margit Gosau.

"Margit Gosau har spillet en stor rolle i at differentiere og definere Ecco i markedet. Hun har bragt struktur og konsistens til kampagneudviklingen og øget kendskabet og loyaliteten til vores brand. Derfor er vi meget glade for at kunne udnævne Margit i denne stærke nøglefunktion", siger viceadministrerende direktør for Ecco, Michael Hauge Sørensen.

Margit Gosau kommer til at referere til executive vicepresident for branding og produkter, Andreas Vortmann og bliver en del af den øverste ledelse.

Bureausamarbejder styres af den nyudnævnte direktør og de omfatter blandt andet Magnetix. Ecco ønsker ikke at oplyse andre bureauer.

Hun begyndte hos Ecco i 2009 som marketingchef. Tidligere har hun arbejdet otte år for Reebook som direktør for marketing og merchandise.

Kilde: Bureaubiz.dk
Billede: Ecco