Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Noise PR udvider

Noise PR har ansat Lou Thatt som account manager, ligesom der både ansættes yderligere en ny og siges farvel til en medarbejder.
Noise PR har ansat Lou Thatt som account manager, ligesom der både ansættes yderligere en ny og siges farvel til en medarbejder.

Hos Københavnske Noise PR sker der ting og sager. Udover den nylige udvidelse med en Kids-afdeling, indeholder PR-bureauet nemlig også en Fashion og en Lifestyle-afdeling. 

I Fashion-afdelingen har en større efterspørgsel på strategisk arbejde ført til ansættelsen af Lou Thatt som account manager. Hun tiltræder stillingen 6. juni.

Lou Thatt har tidligere arbejdet som modeskribent på Eurowoman og har derfra redaktionel erfaring. Samtidig har hun arbejdet en årrække med PR via hendes tidligere job hos Spalt PR. Her har hun arbejdet med kunder som Louis Vuitton og Safilo Group.

"Noise PR et bureau, der arbejder med alle aspekter af PR og Strategi – derfor var det et oplagt valg og en fantastisk mulighed for mig at blive en del af teamet. Jeg glæder mig til at varetage Noise PRs voksende kundeportefølje i Fashion-afdelingen fremadrettet," lyder det fra Lou Thatt i en pressemeddelelse. Lou Thatt kommer til at indgå i Noise PR Fashion’s team, sammen med Cindie Dahl Hiort, hvor hun vil varetage kunderne på daglig basis, være med til at udarbejde strategier og bruge hendes kompetencer til gøre denne afdeling stærkere.

Per 1. august vil der ydermere blive ansat en Showroom Manager til bl.a. at varetage udlån og kontakt til stylister og redaktører.

 Men udvidelsen betyder samtidig også et farvel til Sara Jin Mi Olsen, der søger nye græsgange på Eurowoman.

"Desværre skal vi også sige farvel til en højt værdsat medarbejder. Sara Jin Mi Olsen har været på Noise PR i 2,5 år og har i den grad bevist sit værd, først som Mode Assistent, siden som Showroom Manager og senest som PR- & Fashion Consultant," lyder det i pressemeddelelsen fra PR-bureauet, der sender Sara Jin Mi Olsen videre med ordene:

"Sara starter d. 1. juni som Modekoordinator hos Eurowoman – og selvom det bliver trist at skulle sige farvel til hende, er vi stolte af hende og ønsker hende alt det bedste i det nye job."

Billede: Lou Thatt