Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Star PR er gået konkurs

Den nordiske PR-koncern Star PR er gået konkurs. Det betyder, at alle de nordiske kontorer lukker - inklusiv det danske.
Den nordiske PR-koncern Star PR er gået konkurs. Det betyder, at alle de nordiske kontorer lukker - inklusiv det danske.

Den nordiske PR-koncern Star PR er gået konkurs. Det betyder, at alle de nordiske kontorer lukker. Det fremgår af en meddelelse fra Star PR til FashionForum.dk.

"Star PRs kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark er lukket ned.

Det kommer som en stor overraskelse for os hos Star i Danmark, hvor vi faktisk har klaret os ok – trods krisetider.

Kontoret i Danmark har eksisteret i 5 år og vores kundeportefølje har bestået af mange stærke brands både indenfor mode- og livsstilsområdet.

Vores team i Danmark består af nogle helt utroligt dygtige og engagerede personer, så jeg er overbevist om, at alle vil klare sig godt fremover. Vores kunder vil enten blive henvist til andre bureauer eller arbejde videre med os udenfor Star-regi på freelance basis. De medier, der har lånt produkter, tøj mv. fra vores showroom vil blive informeret om en ny returadresse.

Vi vil gerne takke alle kunder, pressekontakter og samarbejdspartnere for et fantastisk samarbejde gennem årene," lyder det i meddelelsen fra Gitte Lund, Country Manager hos Star PR, til FashionForum.dk.