Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Stor nedgang hos Odd Molly

For årets første kvartal rapporterede modefirmaet et overskud af årets resultat på 8,9 millioner, sammenlignet med 16,0 millioner sidste år.
For årets første kvartal rapporterede modefirmaet et overskud af årets resultat på 8,9 millioner, sammenlignet med 16,0 millioner sidste år.

For første kvartal i år har Odd Molly haft en omsætning på 95.800.000 i forhold til sidste års omsætning på 121,2 millioner svenske kroner. Salget var i overensstemmelse med det tidligere annoncerede estimat. Det skriver Habit.se.

Brutto gevinsten steg fra 55,8 pct. til 56,5 pct. Overskuddet udgjorde 12,5 mio. næsten det halve af sidste års overskud på 23,5.

Det viser et overskud der er faldet fra 19,4 procent til 13,0 procent. Resultat efter skat udgjorde 8,9 millioner, sammenlignet med 16,0 mio. sidste år.

“Vi vil lukke første kvartal med et salg der stemmer overens med det tidligere annoncerede estimat,” siger adm. direktør Anna Attemark i en pressemeddelelse. 

I denne periode åbnede virksomheden sin første egen shop-in-shop butik, i varehuset Rådhus, i Uppsala. Virksomheden meddeler desuden, at værdien for indkommende ordrer for efterår-vinter kollektion i 2012 var 87 millioner sammenlignet med sidste års 140 mio. kr.

“Vi mener, at ordresituationen afspejler en ubalance i produktionen, hvor visse varegrupper var væsentligt stærkere end andre, kombineret med et svagt marked. Nu gennemfører virksomheden forandringer og forbedringer i deres kollektionssammensætning, og i deres salgsprocesser, og desuden tydeliggør det deres position på markedet,” afslutter Anna Attemark. 

Kilde: Habit