Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

WEAR opruster med nye bestyrelsesmedlemmer

To erfarne mænd fra modebranchen er hentet til bestyrelsen, der skal professionalisere WEARs arbejde yderligere.
To erfarne mænd fra modebranchen er hentet til bestyrelsen, der skal professionalisere WEARs arbejde yderligere.

Thomas Ørum, stifter af Brand 8 og Nikolai Klausen, CEO i Rützou, er nye medlemmer i bestyrelsen for WEAR. Dermed styrker brancheforeningen yderligere sin position som et af mode- og tekstilbranchens vigtigste talerør. 

To nye kræfter er blevet hentet ind i WEARs bestyrelse; nemlig Thomas Ørum, stifter af Brand 8 og Nikolai Klausen, adm. direktør i Rützou. De er således nye medlemmer og skal være med til at professionalisere WEARs arbejde yderligere.

”Det er med stor fornøjelse, at vi kan byde de to nye medlemmer velkommen i WEARs bestyrelse. Med den nye sammensætning af bestyrelsen har vi nu både bredden og kompetencerne til at gøre os gældende på de platforme, som er afgørende for WEARs medlemmer,” siger Torben E. Hoffmann Rosenstock, sekretariatschef i WEAR og Dansk Erhverv, i en pressemeddelelse.

”Vi har gennem det sidste år gennemført en række ændringer, og rekrutteringen af de nye bestyrelsesmedlemmer er helt på linje med den strategi, der er lagt,” fortsætter han.

Beslutningen om at indsætte de to nye medlemmer i bestyrelsen blev truffet på WEARs generalforsamling den 20. april. Og hos begge de nye bestyrelsesmedlemmer er der klare forventninger og holdninger til, hvad der er brug for at tilføre WEAR. Og hvad angår WEARs kommende position på den danske mode- og tekstilscene lyder det:

”WEAR skal være branchens tydeligste og mest kompetente politiske talerør. Men et vigtigt element er også den rådgivning, vi tilbyder vores medlemmer – som medlem af WEAR får man adgang til rådgivning på højt fagligt niveau fra Dansk Erhverv. Derudover har vi i WEAR et solidt branchekendskab, og det skal vi blive endnu dygtigere til at udnytte, så vi får målrettet foreningens aktiviteter og altid har fingeren på pulsen,” siger Nikolai Klausen, adm. direktør i Rützou.

”Det er min oplevelse, at WEAR gennem det seneste år har fundet sine ben at stå på. Nikolai og jeg repræsenterer den yngre del af bestyrelsen og vi skal være med til at give WEAR et skud energi og være med til at booste kendskabet og forfriske indholdet i fremtidige aktiviteter," supplerer Thomas Ørum, inden han fortsætter: 

"WEAR skal fremover være helt fremme i bussen og tilbyde medlemmerne vanebrydende og tidssvarende tilbud, blandt andet som det nye website, der er ved at være færdigt. Branchen vil blive præsenteret for en ny brancheforening, der vil gøre op med vanetækning og tilbyde medlemmerne mere end standardydelser –  det glæder vi og meget til at være en del af”, siger Thomas Ørum.

Jan Toft Nielsen fra Bilka er i forbindelse med generalforsamlingen udtrådt af WEARs bestyrelse. WEARs bestyrelse består herefter af Per Søndergaard fra INBA, Vagn Kirkelund fra Dansk Supermarked og branchespecialisterne Michael Laage-Petersen og Peter Bernhoft.