Ecco styrker nu sin interne og eksterne kommunikationsindsats med ansættelsen af Steen Frentz Laursen som kommunikationsdirektør – Vice President, Group Communications – fra 1. maj 2012. Det oplyser Ecco i en pressemeddelelse.

Steen Frentz Laursen har 25 års erfaring som kommunikationsmand. Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og har arbejdet som journalist på Ekstra Bladet, Børsens Nyhedsmagasin, Ugebrevet Mandag Morgen og Danmarks Radio. Steen har desuden været kommunikationsdirektør i DONG, i Aston IT Group og i Tectura, hvor han boede og arbejdede i USA. Han har de seneste seks år været kommunikationsrådgiver og partner i Bottomline Communications.

”I Ecco’s videre udvikling ser vi kommunikation som et væsentligt strategisk redskab, såvel i forhold til vores voksende globale organisation som i forhold til omverdenen. Jeg er sikker på, at Steen med hans menneskelige og faglige kompetencer, store erfaring og internationale udsyn er den rette til at stå i spidsen for denne opgave,” siger Michael Hauge Sørensen, virksomhedsleder i Ecco.

Steen Frentz Laursen kommer til at referere direkte til Michael Hauge Sørensen, og får ledelsesansvaret for ECCO’s kommunikationsafdeling.

Lille forsidebillede: Steen Frentz Laursen