Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny adm. direktør hos Joha A/S

Tidligere adm. direktør sælger aktierne og overlader roret i en af Skandinaviens tungeste spillere på børnetøjsmarkedet.
Tidligere adm. direktør sælger aktierne og overlader roret i en af Skandinaviens tungeste spillere på børnetøjsmarkedet.

Efter en længere dialog i ejerkredsen baby- og børnetøjsmærket Joha A/S har adm. direktør Renè Johansen valgt at sælge sine aktier til Michael Johansen. Renè Johansen har stået i spidsen som adm. direktør for Joha A/S i de sidste to et halvt år. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

I forbindelse hermed overtager Michael Johansen posten som adm. direktør for selskabet.

Selskabet har i de senere år haft stigende resultater, og der forventes også i indeværende og næste regnskabsår flotte resultater.

Joha A/S er placeret i Sunds ved Herning. Det er Skandinaviens største producent af uldartikler, nattøj samt undertøj til babyer og børn. Virksomheden har mere end 40 års erfaring og har i dag egen produktionsfabrik i Ukraine med mere end 350 ansatte. Joha-navnet markedsføres i str. 40-150 i ca. 900 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Belgien Holland og Rusland. 

Billede: Joha A/S