Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

DK Company på CIFF: Flotte besøgstal igen

Der er liv og glade dage på CIFF, den absolut tungest vejende af de københavnske modemesser – i hvert fald når vi taler kvadratmeterantal.
Der er liv og glade dage på CIFF, den absolut tungest vejende af de københavnske modemesser – i hvert fald når vi taler kvadratmeterantal.

 

Der er liv og glade dage på CIFF, den absolut tungest vejende af de københavnske modemesser – i hvert fald når vi taler kvadratmeterantal. FashionForum.dk mødte DK Company til en snak om forventninger og dansk messeliv.
 
”Vi var faktisk lidt skuffede i sommer, hvor messen var temmelig dårligt besøgt, men nu er der fyldt op på standene igen,” siger direktør i DK Company Jens Obel Jørgensen og peger ud over messehal C3, der ganske rigtigt bugner af besøgende.
 
Alle messer under ét tag
Og selvom man savner bedre organisering – som FashionForum.dk har erfaret flere gange ved årets messe ville en række mærker ønske, man kunne samle de mange københavnske messer under ét tag – kan der ikke være tale om at droppe Danmark som messeland til fordel for den tyske hovedstad, hvor DK Company også er velrepræsenteret.
 
CIFF er nemlig bestemt en salgsmesse for koncernen, folk underskriver ordrer direkte på standen. Jens Obel Jørgensen peger igen ud over den 500 kvadratmeter store stand, der tæller blandt andet mærkerne Kaffe, Kön & Mön og Cream:
 
”Du kan se, at folk lægger ordrer direkte her. Så vi har simpelthen ikke råd til ikke at være her,” siger han.
 
Flot udvikling
Især Kön & Mön er inde i en flot udvikling for tiden, fortæller direktøren, og man er især til stede på CIFF for at udvide den skandinaviske kundebase:
 
”Vi er især interesserede i kunder fra Norge og Sverige,” forklarer Jens Obel Jørgensen. 
 
Han mener, at det er omsonst, at messerne budgetterer med at hente prominente tyske og hollandske indkøbere til Danmark:
 
Fokus på Norge og Sverige
”De skulle hellere koncentrere sig om at få fat i de vigtigste norske og svenske indkøbere, de tyske er jo på messerne i Berlin alligevel,” siger han og henviser til, at flertallet af de danske brands netop også har stand på berlinermesserne.
 
I DK Company er planen for helåret at vækste 20 pct., og således også målet med CIFF-tilstedeværelsen:
 
”Vi forventer at nå den vækst – også på den danske messe,” slutter direktøren. 
 
Foto: Kaffe