Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

Becksöndergaard støtter Vesterbros udsatte

Becksöndergaard vil rejse penge til fixerum, der skal være med til at forbedre forholdene for de udsatte stofmisbrugere på Vesterbro
Becksöndergaard vil rejse penge til fixerum, der skal være med til at forbedre forholdene for de udsatte stofmisbrugere på Vesterbro

I samarbejde med den sociale iværksætter Michael Lodberg Olsen vil Becksöndergaard rejse penge til fixerum, der skal være med til at forbedre forholdene for de udsatte stofmisbrugere på Vesterbro. 
 
Michael Lodberg Olsen har igennem mange år kæmpet for at skabe bedre vilkår for de udsatte, og samarbejdet med Becksöndergaard skal i januar munde ud i en pop up shop, hvortil Becksöndergaard vil levere accessories. 
 
Alt overskud går ubeskåret til Foreningen Fixerum, der med Michael Lodberg Olsen i spidsen arbejder for at nedsætte dødeligheden blandt stofbrugere, skabe mere værdighed og fjerne brugte kanyler fra gaderne på Vesterbro.
 
Foreningen Fixerum har senest lanceret et mobilt fixerum i form af en ambulance, hvor stofbrugere kan indtage stoffer under trygge forhold og under overvågning af frivilligt sundhedsfagligt personale.
 
Begge parter håber, at pop up shoppen vil indbringe nok midler til at få endnu en ambulance på gaden og derudover har Becksöndergaard også planer om et længere samarbejde.
 

”Samarbejdet med foreningen og Michael er første skridt i en langsigtet plan om at tage socialt ansvar – og det føles meget naturligt at starte i lokalområdet,” fortæller Mette Flintholm, der er chefdesigner for virksomheden og vesterbroer.

Og ifølge hende befinder Becksöndergaard sig netop på et stadie, hvor der er overskud i organisationen til at hjælpe socialt udsatte dér, hvor systemet svigter.

”Alle, der har overskud, har et ansvar for at hjælpe med det, den enkelte kan. Derfor er jeg glad for, at vi som virksomhed kan være med til at gøre en forskel på Vesterbro,” slutter Mette Flintholm.
 

Hvor: Kaffe + Bomuld, Viktoriagade 19, 1655 København V.
Hvornår: Torsdag d.26. januar 13-19, Fredag d. 27. januar 13-19, Lørdag d. 28. januar 11-15

For yderligere information kontakt:
Mette Flintholm, chefdesigner Becksöndergaard, Mobil 51210902
Michael Lodberg Olsen, social iværksætter og stifter af foreningen Fixerum, Mobil 25852485