Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Generationsskifte i pej gruppen

pej gruppens grundlægger overlader livsværket til sin datter, der har været i firmaet siden 2007
pej gruppens grundlægger overlader livsværket til sin datter, der har været i firmaet siden 2007

Trendinstituttet pej gruppens direktør og grundlægger Poul Erik Jacobsen overlader sit livsværk til datteren Louise Byg Kongsholm. Overdragelsen sker i et glidende generationsskifte, hvor de to over en periode på 4 år vil danne parløb og deles om lederskabet med hver deres fokusområde. Det skriver dmogt.dk.

Som forløber for overdragelsen solgte Poul Erik Jacobsen og ægtefællen Jette Jacobsen for et år siden virksomheden til Louise Byg Kongsholm, som har været ansat i pej siden 2007.

Louise Byg Kongsholm (35) er cand. merc. i strategi og ledelse og har retail- og wholesaleerfaring fra Tyskland og England. Desuden har hun arbejdet fire år i strategiafdelingen hos LEGO.

Louise Byg Kongsholm vil i pej gruppen de næste 4 år primært koncentrere sig om kurser, konferencer og seminarer, konsulentopgaver, jobbet som redaktør på pejs magasin TID & tendenser og på en række administrative ledelsesfunktioner.

Imens vil Poul Erik Jacobsen fokusere på konsulentopgaver, bestyrelsesopgaver og bestyrelsesrådgivning i mode-, design- og mediebrancherne og på skribent- og foredragsvirksomhed samt ledelse.

Kilde: dmogt.dk