Den danske designer Stine Riis, som FashionForum.dk tidligere har skrevet et portræt af, har netop vundet ny hæder og ære. Hun er nemlig løbet med titlen som den britiske finalist i H&Ms storstilede Design Award-konkurrence. 

Uddannet fra London College of Fashion kan man i dette videoklip se dommerne blandt andet kalde hendes kollektion for enormt moden, samt se hvilke konkurrenter Stine Riis har været oppe i mod. 

Den 28-årige dansker og fire andre unge afgangselever fra britiske designskoler, blev udvalgt til den britiske delfinale. Herfra skal Stine Riis nu kæmpe i den internationale finale, der afsluttes 1. februar og som blandt andet har deltagere fra designskoler i Danmark, Sverige, Holland, Belgien, Tyskland – og altså også England, der har sikret dansk deltagelse i finalen. Vinderen afsløres under Stockholm Fashion Week og vinder et show under den samme modeuge – og dermed kan Stine Riis altså ende med at holde show under både de danske og svenske modeuger, hvis hun vinder den internationale finale; hun deltager nemlig også i den danske modeuge med et modeshow fredag d. 3. februar. 

 

Læs mere om Stine Riis, hendes uddannelse i London og se billeder af hendes præmierede afgangskollektion her.