Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Wood Wood lancerer eget showroom og PR-ansvarlig

Wood Wood siger farvel til Agentur V, starter sit eget showroom - og har hyret en PR-ansvarlig.
Wood Wood siger farvel til Agentur V, starter sit eget showroom - og har hyret en PR-ansvarlig.

Til januar åbner Wood Wood sit helt eget showroom i hovedkvarteret på Nørrebro. Dermed stopper Wood Wood samarbejdet med PR-bureauet Agentur  V og går solo med egen kontrol over udlån og PR.

I forbindelse med oprustningen og med lanceringen af showroomet har det københavnske brand pr. 1. januar 2012 ansat Andrea Friis Laursen som ny PR-ansvarlig. Hun får både ansvar for wholesale og retail og kommer fra en lignende stilling hos Won Hundred. Om hele udviklingen af en selvstændig PR-gren af brandet, skriver Wood Wood i en pressemeddelelse:

”Vi har været glade for at være en del af Agentur V’s showroom i København, men da muligheden for at skabe vores eget opstod, slog vi til. Det har altid været vores målsætning at kunne præsentere vores kollektioner i de rette omgivelser, og vi føler vi har nået et niveau hvor Wood Wood kan bære et showroom alene.”

Andrea Friis Laursens tidligere job hos Won Hundred overtages af Yael Freifeldt, der har baggrund hos Inexcess Fashion i London og dér blandt andet har arbejdet med By Malene Birger, Rützou og American Vintage.