Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

CIFF udfordrer Berlin med udvidet sko-messe

Bella Center åbner Nordeuropas største udstillingsplatform for skobranchen. Messen kommer til at bestå af hele 4000 kvadratmeter dedikeret udelukkende til fodtøj.
Bella Center åbner Nordeuropas største udstillingsplatform for skobranchen. Messen kommer til at bestå af hele 4000 kvadratmeter dedikeret udelukkende til fodtøj.

Bella Center åbner i juli 2012 Nordeuropas største udstillings- og indkøbsplatform for skobranchen under navnet The Shoe Galleries Copenhagen. Galleriet kommer til at bestå af hele 4000 kvadratmeter dedikeret udelukkende til fodtøj, fremgår det af en meddelelse fra messen.

 
"Den nye afdeling bliver placeret som en naturlig del af CIFF-messerne for at skabe synergi og et naturligt flow. Den nye location bliver en helt ny, moderne og logisk ramme for danske og internationale brands, der ønsker at være dér, hvor det sker og ikke mindst udnytte de unikke forhold Bella Center kan tilbyde," lyder det videre.
 
The Shoe Galleries kommer ifølge meddelelsen blandt andet til at indeholde:

  • Via Della Spiga, et boutique-showroomkoncept, der skal tiltrække internationale high-end brands.
  • Meatpacking District, der er en unik løsning for stærke brands, der ønsker egen identitet.
  • The Market, som er dedikeret til udstillere, der deltager på CIFF og i øvrige aktiviteter i skobranchen.

”Hermed skaber vi én samlet location for sko i København med et bredt og anerkendt udbud. Med de mange ekstra m2 har vi også gjort plads og klar til mere end 100 nye brands,” forklarer Fashion & Design Director Kristian W. Andersen.

Det nye tiltag skal ses som et led i en total segmentering af CIFF-messerne fra SS12;
 
”Det er på høje tid teten bliver taget for at samle den Københavnske modeuge. På CIFF er vi nu i fuld gang med at udvikle, konceptualisere og ikke mindst tage det hårde, lange seje træk for at skabe de rammer, der gør CIFF til det naturlige valg i København og en reel udfordrer til Berlin,” slutter designdirektøren.