Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Pure Kids hyrer ny chefdesigner

Pure Kids-brandet Racoon Outdoor har ansat Louise Frederiksen bag MOLO Kids som ny chefdesigner.
Pure Kids-brandet Racoon Outdoor har ansat Louise Frederiksen bag MOLO Kids som ny chefdesigner.

Pure Kids har ansat Louise Frederiksen som ny chefdesigner for husets brand Racoon Outdoor. 

Louise Frederiksen har tidligere som stifter og medejer stået i spidsen for MOLO Kids, men nu er tiden altså inde til nye udfordringer:
 
“At designe tøj til børn har altid været en passion for mig. Overtøj og strik står mit hjerte særligt nær, så da Pernille spurgte mig, om jeg kunne være interesseret i at blive en del af teamet bag Racoon, skulle jeg ikke tænke længe,” siger den nyslåede chefdesigner, som fortsætter:
 
Indbydende design
“Jeg har altid været fascineret af overtøj. Jeg elsker den udfordring, der ligger i at få form, funktion og bevægelse ind i èt stykke tøj, der samtidig skal appellere til barnet og sidst men ikke mindst være interessant og indbydende rent designmæssigt.”

Louise Frederiksen etablerede børnetøjsbrandet MOLO Kids med en meget markant designprofil i 1999, og tre år senere sluttede brandets nuværende adm. direktør Mogens Jepsen sig til. Og nu har Louise Frederiksen altså bestemt sig for at prøve talentet af i nye omgivelser – en beslutning, der vækker glæde hos Pure Kids, der tæller de to brands Phister & Philina og altså Racoon Outdoor.

Sin helt egen signatur 
“Vi er meget glade og stolte over, at Louise har valgt at fortsætte sin flotte karriere som børnestøjsdesigner hos Pure Kids.Vi glæder os meget til, at Louise står i spidsen for Racoon Outdoor. Louise har sin helt egen signatur som designer, og denne glæder vi os til at opleve gennem Racoon Outdoor,” siger adm. direktør i Pure Kids Pernille Bentzen.
 
Louise Frederiksen tiltræder stillingen som chefdesigner for Racoon Outdoor pr. 1. februar 2012. Racoon Outdoor blev stiftet i 2006 under navnet Cupcake. 

 
Foto: Cupcake. Der foreligger endnu ingen kollektionsbilleder fra Racoon Outdoor.