Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny direktør hos Victoria’s Secret

Victoria's Secret vil styrke deres position på e-handelsområdet med ansættelsen af en ny direktør
Victoria's Secret vil styrke deres position på e-handelsområdet med ansættelsen af en ny direktør

Det populære lingerimærke Victoria’s Secret, kendt blandt andet for sine ekstravagante modeshows og sine smukke engle – i form af topmodeller -, har fået ny administrerende direktør for deres direkte handel – og hun hedder Bridget Ryan-Berman. Det skriver Women’s Wear Daily.

Den nuværende adm. direktør Pia Ferrario bliver i selskabet, men skifter til en stilling som rådgiver for virksomheden. Ferrario blev ansat i Limited Brands Inc, ejeren af Victoria’s Secret, i 1989 og blev adm. direktør for den direkte handel hos Victoria’s Secret i 2007.

Bridget Ryan-Berman har tidligere haft en direktørstilling i Giorgio Armani-gruppen, været leder af Apple Inc.’s retail-afdeling, og været formand for den globale retail hos Ralph Lauren. Derudover er hun leder af den globale non-profit organisation Miraclefeet, som hun selv har været med til at grundlægge.

”Jeg er sikker på, at vi vil fortsætte med at udbygge vores dominans på e-handelsområdet under Bridgets lederskab,” siger Sharen Jester Turney, præsident for og administrerende direktør i Victoria’s Secret. ”Hendes imponerende karriere som handelsansvarlig for nogle af de mest succesfulde og respekterede brands, vil  passe godt til vores team og vores kunder,” afslutter hun.

Kilde: Women’s Wear Daily.