Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ny app guider dig til lagersalg

Verdens første lagersalgs-app guider der til de gode fund.
Verdens første lagersalgs-app guider der til de gode fund.

Flere og flere danske brands begynder at holde lagersalg og ofte kan det være uoverskueligt at følge med i hvem, hvor og hvornår, der lige er noget interessant. Det vil en ny app, kaldet Zokah, gøre op med.
 
App’en der er gratis at hente, er udviklet af to danskere – henholdsvis en ingeniør og en med lang erfaring fra modebranchen – samler derfor alle relevante lagersalg i en nem oversigt, der både kan indstilles til datovisning eller give et geografisk overblik over, hvor de danske lagersalg finder sted – hele Danmark dækkes nemlig.
 
På den måde gør app’en op med, at lagersalg er noget man skal inviteres til eller stå på en liste for at deltage i – for når først man har hentet den gratis app, er det nemt at danne sig et overblik over tilbudsjagten.
 
Til at starte med, vil zokah primært indeholde lagersalg med tøj, boligtilbehør & børnetøj, men snart åbner zokah også for møbler, udsalg og før-udsalg.

Indenfor de næste par måneder vil app’en derfor komme op at køre i Sverige, derefter i Norge og planen er, at man skal kunne finde et lagersalg på ferie i hele Europa i løbet af 2012.
 
Lige nu uploader folkene bag Zokah selv lagersalg til brugerne, men fremadrettet skal det være virksomhederne selv, der gør det via hjemmesiden zokah.com – som dog ikke er helt oppe at køre endnu. Du kan også følge Zokah på Facebook.
 
Fremover vil der yderligere være mulighed for firmaer, at oprette VIP-løsninger og fx lave specielle før-udsalg for de folk, der har hentet app’en.
 
Zokah blev lanceret i sidste uge, og er allerede blevet hentet næsten 500 gange.

App’en kan hentes i App-store til iPhone og Android.