Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

David Andersen rykker i nye lokaler

David Andersen rykker i nye butikslokaler. Det betyder bedre plads til både tøj og medarbejdere.
David Andersen rykker i nye butikslokaler. Det betyder bedre plads til både tøj og medarbejdere.

David Andersen rykker mandag ind i nye butikslokaler i Læderstræde, hvilket betyder bedre plads til tøjet – men også til medarbejderne, fortæller designer David Andersen til FashionForum.dk:

”Lejemålet i Læderstræde er ikke særligt stort men skal til gengæld også udelukkende fungere som butik. Vi har derudover lejet nye lokaler i Store Regnegade, hvor vi får showroom og kontor. Alle i David Andersen glæder sig rigtigt meget til at få deres eget bord uden at skulle dele,” siger designeren, der videre fortæller, at de gamle lokaler især var pakket tæt op til modeugerne, hvor der foruden de seks fastansatte skulle være plads til 6-8 frivillige. I forbindelse med flytningen har David Andersen ansat to nye medarbejdere, blandt andet en butiksbestyrer.

I den nye butik præsenteres blandt andet David Andersens helt nye linje, der kun bliver solgt herfra, og som produceres i blot otte nummererede eksemplarer per style.

Event – Butikken slår dørene op mandag den 1. august kl. 12. Her vil der være mulighed for at browse den nye efterårskollektion, samt ikke mindst for at indtage en øl, et stykke luksuschokolade, eller en is – og selvfølgelig få fingre i goodies fra L’Oreal.

David Andersen, Læderstræde 14, 1201 København K. (Nyt showroom/kontor: St. Regnegade 26, Kbh. K.)