Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Magasin-ejer reddes af danske shoppere

Debenhams, der ejer Magasin, reddes af købelystne danske shoppere og online-indkøb
Debenhams, der ejer Magasin, reddes af købelystne danske shoppere og online-indkøb

Magasin-ejeren Debenhams, der samtidig er Storbritanniens næststørste varehusejer, fastholder sine forventninger til årets resultat. Det sker, fordi kunderne køber flittigt på nettet, og fordi de danske Magasin-kunder shoppede så lystigt, at salgstallene steg for tredje kvartal. Det skriver Business.dk.

Kunderne havde ellers svigtet i den første del af året, men den seneste stigning gør Debenhams-ledelsen til optimister og venter, at årets resultat bliver "i overensstemmelse med vores forventninger".

Ifølge den britiske industrisammenslutning er detailsalget faldet til det laveste niveau i et år, fordi briterne ikke bruger penge på tøjindkøb.

"Fremadrettet skal vi have fokus på forbrugermiljøet, og vi vil fortsætte arbejdet med at få en højere cash margin gennem investeringer i vores butiksportefølje, ligesom vi vil udvikle antallet af kanaler for vores forretning og effektivt forvalte vores forsyningskæde," siger Debenham-topchefen Rob Templeman, der iøvrigt træder tilbage i september, til Bloomberg.

Onsdag faldt Debenhams-aktien 0,9 procent til 68,35 pence på den londonske børs. For helåret er aktien faldet 3,5 procent.

Kilde: Business.dk.