Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Gratis uddannelsestilbud: CSR & forretningsudvikling

Modezonen og NICE tilbyder eksklusivt uddannelsestilbud inden for CSR og forretningsudvikling.
Modezonen og NICE tilbyder eksklusivt uddannelsestilbud inden for CSR og forretningsudvikling.

Modezonen tilbyder nu, i samarbejde med NICE (The Nordic Initiative Clean and Ethical), et eksklusivt uddannelsestilbud inden for CSR:

”Design & Sustainable Performance Essentials” er skræddersyet til branchens behov for ny viden og nye værktøjer omkring forretningsudvikling i forhold til CSR, bæredygtighed og etik.

Uddannelsesforløbet er gratis (normalpris 20.000 kr.) og udviklet i tæt samarbejde med Sustainable Fashion Academy i Stockholm, der har lang erfaring med gennemførsel af lignende uddannelsesprogrammer for virksomheder såsom Acne, Odd Molly, KappAhl og H&M.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du uddanne din virksomhed i CSR

For optimal læring er forløbet inddelt i sessioner over 2 x 2 dage. Hver dag er inddelt i temaer i forhold til udfordringer og muligheder omkring indkøb, designproces, materialevalg, kommunikation osv. Der er maks. 2 pladser per virksomhed og en virksomhed kan med fordel deltage med flere forskellige personer alt efter tema. Det er dog et krav, at én virksomhedsrepræsentant deltager i hele forløbet, mens plads nr. 2 kan tildeles en deltager alt efter funktion og interesseområde.

Da der er et yderst begrænset antal pladser vil hver enkelt virksomhed vil blive vurderet i forhold til indhold og relevans. Tilmelding skal ske senest den 25. august til projektkoordinator Mai Andersen,
mai@danishfashioninstitute.dk i form af en kort, motiveret ansøgning. Mai kan også kontaktes med yderligere spørgsmål til uddannelsesforløbet.

Der opkræves et ”no show” fee på 5.000 kr. ved fravær fra en eller flere workshop sessioner.

Datoer for arrangementet

•    27. september 2011 kl.8.30-18.00
•    28. september 2011 kl.8.30-18.00

•    25. oktober 2011 kl.8.30-18.00
•    26. oktober 2011 kl.8.30-18.00

Hvor finder det sted?
Dansk Erhverv støtter op om uddannelsesforløbet og stiller lokaler til rådighed til undervisningen, der finder sted på Slotsholmsgade 1-3, København.

*) NOTE: Da uddannelsesforløbet er et pilotprojekt, vil vi så vidt muligt forsøge at besætte pladserne med deltagere fra 5 små, 5 mellemstore og 5 store virksomheder.