Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Topshop ansætter prominent kreativ direktør

Moderedaktør på britisk Vogue, Kate Phelan, bliver ansat som Topshops første kreative direktør
Moderedaktør på britisk Vogue, Kate Phelan, bliver ansat som Topshops første kreative direktør

Moderedaktør på britisk Vogue, Kate Phelan, er netop blevet ansat som kreativ direktør for Topshop. Det skriver Drapersonline.com.

Kate Phelan har arbejdet for britisk Vogue i 18 år, og er langsomt kravlet op af rangstigen. Hun startede som modeassistent, men har siden delt stillingen som moderedaktør med Lucinda Chambers.

Moderedaktøren er ikke ukendt i Topshop-emperiet, da hun har arbejdet sammen med kæden utallige gange; både som stylist på brandets kampagner og som en del af det team, der forvandlede Topshop til blive en sværvægter i modebranchen.

Kate Phelan starter hos Topshop til september, hvor også den engelske modeuge er placeret. Med hendes nye titel bliver hun ansvarlig for alt fra produktudvikling over brand identitet til at fastlægge brandets fremtidige udvikling. Stillingen er nyoprettet til Kate Phelan.

“Jeg er så begejstret for at skulle arbejde med hele Topshop-holdet som kreativ direktør. Topshop er det mest indflydelsesrige, dynamiske high street-brand, en pioner både hvad angår butiksoplevelser og samarbejder med designere. Jeg ser frem til at bidrage til Topshop’s næste kapitel,” siger Kate Phelan.

Kilde: Drapersonline.com