Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Cacharel og Benetton får nye designere

Endnu to europæiske mærker ansætter nye chefdesignere i jagten på kunderne
Endnu to europæiske mærker ansætter nye chefdesignere i jagten på kunderne

Den store designerrokade blandt europæiske brands fortsætter. Nu har Cacharel og Benetton begge ansat nye chefdesignere.

Hos Cacharel er det de to kinesiske designere Ling LIu og Dawei Sun der har fået æren. Duoen står bag mærket Belle Ninon, men er nu ansat som chefdesignere for dame-, herre- og børnekollektionerne samt accessories.

De kinesiske designere, der begge er uddannet på Ecole de la Chambre Syndicale de la Couture i Paris, præsenterer deres første forårskollektion ved et modeshow under modeugen i Paris til oktober.

Begge designere har fået stor ros og anerkendelse siden deres afgang, og har begge vundet flere priser. Ling Liu har arbejdet for Balenciaga og Yves Saint Laurent, mens Dawei Sun har været hos Lolita Lempicka, Balenciaga og John Galliano.

Duoen efterfølger den belgiske designer Cédric Charlier. Han blev fyret i marts på trods af gode showanmeldelser.

Hos den italienske United Colors of Benetton-gruppe har man også ansat et nyt ansigt, nemlig designeren You Nguyen. Han bliver ansat som CMO (chief merchandising officer, red.) og kreativ direktør.

You Nguyen kommer fra en stilling hos Levi Strauss, hvor han har fungeret som vice-præsident for design. Benetton har ansat designeren i et forsøg på at forny brandet.

På samme måde som da Tom Ford var hos Gucci, får You Nguyen ansvar over alle aspekter af brandet – fra designet af kollektionerne til arkitekturen i butikkerne.

Læs også: Acne styrker sin position i USA
Læs også: Balmain udpeger Decarnins efterfølger

Kilder: Women’s Wear Daily og Drapersonline
Billeder: United Colors of Benetton