Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

IC Companys vokser som forventet i tredje kvartal

Den næststørste af de store danskere har vækstet 10 pct. på omsætning de seneste tre måneder.
Den næststørste af de store danskere har vækstet 10 pct. på omsætning de seneste tre måneder.

Københavnerkoncernen IC Companys har her til morgen offentliggjort deres resultat for tredje kvartal af regnskabsåret 2010/2011.

I perioden har IC Companys ganske som forventet rundet den gyldne milliard i omsætning og havner således på et nettosalg på 1,1 mia. kr., en vækst på 10 pct. sammenlignet med samme periode året inden, hvor omsætningen havnede på 996 mio. kr. Virksomheden selv angiver vækst i såvel retail- som engrosdelen som årsag.

Bruttoresultatet for perioden havnede på 638 mio. kr. – knap 60 mio. kr. højere end året inden. Driftsresultatet voksede med fem millioner til 101 mio. kr.

IC Companys siger i en regnskabsmeddelelse, at den kommende tid byder på svære markedsforhold med skærpet konkurrence og stigende omkostninger i sourcing-delen. Men koncernen fastholder ikke desto mindre forventningerne:

”Koncernens nye struktur samt andre tiltag forventes at medføre en forbedret effektivitet og ressourceprioritering. Dermed forventer ledelsen et resultat af primær drift i størrelsesordenen 400 – 450 mio. kr.,” lyder det.

På omsætningssiden forventer IC Companys uændret at havne på 3,9-4 mia. kr.