Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

HTM Group: Signe Tholstrup tilbage i direktørstolen

Ejer af HTM Group Signe Tholstrup er tilbage i direktørstolen. Henrik La Cour forlod stillingen 1. marts.
Ejer af HTM Group Signe Tholstrup er tilbage i direktørstolen. Henrik La Cour forlod stillingen 1. marts.

Signe Tholstrup, der ejer HTM GROUP, har sat sig tilbage i direktørstolen. 1. marts i år forlod Henrik La Cour – efter eget ønske – stillingen som adm. direktør i gruppen, der tæller de to brands Whiite og Mini A Ture, og Signe Tholstrup er glad for at være tilbage:

”Jeg glæder jeg mig til at se på virksomheden med friske øjne. En udviklingsplan er allerede sat i værk, og målet er at kunne levere produkter af meget høj kvalitet, styrke innovations- og designudviklingen og samtidig fortsætte med at yde vores gode service,” siger ejer – og nu atter adm. direktør – Signe Tholstrup i en pressemeddelelse.

Hun fortæller, at en målrettet plan for virksomheden skal sørge for fremadrettet at styrke produkterne og dermed forbedre to to brands’ positionering på et barsk marked:

”Der arbejdes med problemløsning, samarbejde og vidensdeling samt en revitalisering af vores brands. Med det nye skift er vi med andre ord trimmet til at agere som to stærke brands på et konkurrencepræget marked”, afslutter Signe Tholstrup.

HTM Group grundlagt af Signe Tholstrup i 2002 med hovedkvarter i København.

Foto: Mini A Ture

Læs også:

Speeddating er effektiviseret networking

Nørgaard på Strøget åbner webshop