Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

ECCOs omsætning stiger med en femtedel

Den danske fodtøjsgigant har oplevet flot fremgang i 2010.
Den danske fodtøjsgigant har oplevet flot fremgang i 2010.

(Opdateret kl. 11.41)

Omsætningen hos den danske fodtøjsgigant ECCO voksede med mere end en femtedel sidste år. Således solgte koncernen sko for 6,1 mia. kr., hvilket glæder virksomhedsleder Michael Hauge Sørensen:

”Vi er meget glade for at kunne præsentere en årsrapport, som viser stærk vækst i 2010 efter et udfordrende 2009. Både ECCOs omsætning og profit er betydeligt forbedret, hvilket er et tilfredsstillende resultat for ECCO Group,” siger Michael Hauge Sørensen i en pressemeddelelse.

Gruppens bruttoresultat havnede på 631 mio. kr. sammenlignet med 450 mio. kr. året før, nettoresultatet steg til knap 410 mio. kr. fra godt 299 mio. kr. året inden.

Særligt efterspørgslen på ECCOs nye markeder Polen og Kina var stor, og omsætningen var rekordhøj på et af ECCOs vigtigste markeder, Rusland.

ECCO beskæftiger 17.500 medarbejdere i mere end 50 lande og ejer og driver som den eneste større skoproducent samtlige produktionsled. Det giver bedre mulighed for at overvåge processen, og endvidere leveres 85 pct. af det læder, der bruges i produktionen, af ECCOs egne garverier

(Opdateret kl. 11.41)