Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Store forventninger til Pandoras første regnskab

I morgen aflægger Pandora sit første helårsregnskab som børsnoteret virksomhed - og det skaber forventninger.
I morgen aflægger Pandora sit første helårsregnskab som børsnoteret virksomhed - og det skaber forventninger.

I morgen, tirsdag d. 15. marts, aflægger smykkeproducenten Pandora deres første helårsregnskab som børsnoteret virksomhed. Og der er høje forventninger til selskabet bag det populære armbåndskoncept Charms. Det skriver dagbladet Børsen.

Ved aflæggelsen af regnskabet vil der være stort fokus på, hvor mange julegaver Pandora har fået solgt, eftersom selskabet præsenterede høje forventninger til deres julesalg i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal. Det mener Jens Thomsen, aktieanalytiker i Jyske Bank.

”Flere af Pandoras konkurrenter har øget deres salg af julegaver i 2010, og der er derfor også høje forventninger til Pandora på denne front. Det skal dog bemærkes, at noget af julesalget lå i tredje kvartal og derfor ikke vil indgå i tallene for fjerde kvartal,” forklarer han til Børsen.

Samtidig glæder aktie-analytikeren sig til at høre om nye produkter, samt om guld- og sølvpriserne. Han mener derudover, at Pandora er en utrolig lønsom og veldrevet forretning. Den store udfordring for det danske smykkebrand er dog at opretholde den massive vækst, som markedet forventer.