Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Bestseller støtter de unge atleter

De nominerede til Bestsellers sportspris "Årets Olympiske Håb" er nu afsløret.
De nominerede til Bestsellers sportspris "Årets Olympiske Håb" er nu afsløret.

Igen i år uddeler Bestseller prisen "Bestsellers Olympiske Håb", og de tre nominerede til prisen er nu fundet

De tre sportsfolk, vinder selvfølgelig tøj fra Bestsellers mærker, men derudover modtager vinderen også individuel støtte fra brandet, tilpasset hver enkelts behov. Bestsellers Olympiske Håb har nemlig det primære formål at støtte atletens vej mod at opfylde de olympiske drømme, og præmien er netop derfor individuelt præget. 

De danske mulige topatleter er fundet i tre meget forskellige sportsgrene. De nominerede er håndboldspilleren Rasmus Lauge Schmidt, Stinna Tange Kaastrup der er handicaprytter samt Viktor Axelsen, badmintonspiller. 

Prisen er en del af det olympiske samarbejde med Team Danmark, og gives til en ung og lovende dansk atlet, der har fremtiden foran sig. De tre atleter deler en positiv attitude, olympiske drømme samt en lang række flotte resultater. Bestseller har haft det Olympiske samarbejde siden 2006 og designede en kollektion til de danske atleter ved de Olympiske og Paralympiske lege i Beijing i 2008. Koncernen leverede også tøjet til Vancouvers Olympiske Vinterlege i 2010, og er nu gået i gang med at kreere tøjet til OL i 2012 i London. 

Sponsoratet uddeles ved den årlige sportsgalla ”Sport 2010” i Messecenter Herning d. 8. januar 2011.