Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_Danmarks Designskole hædres i magasinet Monocle

I den nyeste udgave af Monocle kåres Danmarks Designskole som en af verdens fem bedste designskoler.
I den nyeste udgave af Monocle kåres Danmarks Designskole som en af verdens fem bedste designskoler.

Det toneangivende amerikanske design- og livsstilstidsskrift Monocle udnævnte for få år siden København til ”Verdens bedste by at bo i”, og nu høster også byens designskole hæder i magasinet. Monocle har nemlig kåret Danmarks Designskole som en af verdens fem bedste designskoler og begrunder valget med, at skolen både formår at lede den nyeste udvikling og holde traditioner i live.

”Design education is crucial to this development, breeding a new generation of students who might not be able to make a chair but know how to spot a problem and solve it,” står der således i magasinet.

De andre skoler på listen befinder sig i henholdsvis Stanford, Moskva, Californien og Finland, og på Danmarks Designskole er man stolt over anerkendelsen:

”Det er fantastisk at mærke den opbakning Danmarks Designskole møder. Monocles besøg er med til at vise, at vores tilgang til design bemærkes over hele verden: At vi kan kombinere det at være ”hands-on” med ny designtænkning og innovative processer. Vores studerende markerer sig og skaber unikke løsninger blandt andet fordi de ofte er drevet af trangen til at forbedre verden mere end en bestemt ikonisk designideologi,” siger skolens rektor Anne-Louise Sommer i en pressemeddelelse.

Monocle besøgte Danmarks Designskole den 20. oktober 2010, og resultatet af mødet med skolens studerende og rektor kan nærstuderes i nyeste udgave af Monocle (vol. 04, issue 39).