Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Kreative ideer belønnes kontant

Creative Business Cup giver kreative hoveder mulighed for sparring og kontant belønning.
Creative Business Cup giver kreative hoveder mulighed for sparring og kontant belønning.

Hører du til i den kreative branche, eller er du studerende på en af Danmarks kreative uddannelser, og har du frem for alt en idé med forretningspotentiale? – Så bør du deltage i Creative Business Cup.

Creative Business Cup, der arrangeres af Center for Kultur- og Oplevelses (CKO), er en konkurrence for forretningsideer rettet mod kreative fag og brancher.  Ved at deltage i konkurrencen får du mulighed for at få feedback på din forretningsidé fra nogle af Danmarks mest rutinerede kræfter indenfor iværksætteri og de kreative industrier.

Den bedste forretningside præmieres med 50.000 kr., og andenpladsen med 25.000 kr. De fem bedste hold får derudover mulighed for at deltage i et springbrætsforløb med CONNECT Denmark. Forløbet giver mulighed for at modtage videre sparring og input til videreudvikling af ideen eller opstart af egen virksomhed.

Vinderen af konkurrencen er den forretningsidé, der bedst kombinerer kreativitet og forretning. Ideen må gerne være original, innovativ eller på anden måde nytænkende indenfor integrationen af kreative kompetencer og forretningspotentiale.  
Deadline for deltagelse er den 22. november kl. 9 – se krav og bedømmelseskriterier på www.creativebusinesscup.dk