Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press_Naledi_copenhagen_lancerer_kollektion

Giv dit look en luksuriøs kant med en eksotisk strudseclutch fra det nye danske accessories-mærke Naledi Copenhagen.
Giv dit look en luksuriøs kant med en eksotisk strudseclutch fra det nye danske accessories-mærke Naledi Copenhagen.

Giv dit look en luksuriøs kant med en eksotisk strudseclutch fra det nye danske accessories-mærke Naledi Copenhagen, som lanceres i blandt andet Normann Copenhagen og Rue Verte i august. Clutchene er feminine og sofistikerede og kommer i betagende farver, fra glamourøse klare til raffinerede sarte, og luksuriøst foret med ruskind. De er håndlavede af sydafrikanske kunsthåndværkere med fokus på selv de mindste detaljer.

Naledi Copenhagen gør innovativt brug af kostbart strudselæder, der har været et symbol på eksklusivitet og klasse i mange generationer. For de fleste er strudselæder velkendt for sit unikke look, blødhed og holdbarhed, men det er også et etisk godt valg for de mange, som elsker eksotiske skind. Strudse er avlede og ikke truede. Strudselæder er et biprodukt af kødproduktion, som skaber mange jobs i det fattige sydafrikanske Klein Karoo område.

Medejeren og co-designeren bag det nye accessories-mærke, Natalka Hansen,  siger: “ Vores kunder er sofistikerede kvinder, som ikke blot vil have unikke luksuriøse accessories, men også lægger vægt på deres indflydelse på verden omkring os. Vi lever i en tid, hvor hvad vi har på, ikke længere blot er et spørgsmål om udseende. Det er også et spørgsmål om, hvem vi er, og hvad vi står for”. 
Naledi Copenhagen vil være at finde i eksklusive butikker fra august 2010. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 31 94 67 27. Clutchene koster fra 2.000 kr. Ud over clutches, indeholder  kollektionen accessories som tasker, punge, mobiltasker og smykker.

Om Naledi Copenhagen:
Naledi Bags blev etableret i 2008 i Sydafrika af iværksætterne Natalka Hansen og Mary Sini. Natalka Hansen er i 2009 flyttet til Danmark, og har etableret Naledi Copenhagen med en mission om at blive et af de førende danske eksklusive accessories-mærker, som lægger vægt på etiske design principper. Mærket sælges i eksklusive butikker i Danmark og Sydafrika.

For nærmere information, fotos og vareprøver kontakt:
Natalka Hansen, Naledi Copenhagen, tlf. 31 94 67 27, e-mail: nh@naledibags.com