Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Spansk Vogue søger tøj og børnemodeller

Drømmer du om at få dit tøj vist i Vogue Kids. Eller er dit barn en aspirerende fotomodel? Så er chancen her nu.
Drømmer du om at få dit tøj vist i Vogue Kids. Eller er dit barn en aspirerende fotomodel? Så er chancen her nu.

Drømmer du om at få dit tøj vist i Vogue Kids? Eller er dit barn aspirerende fotomodel? Så er chancen her nu. Danmark er nemlig pt. de internationale modemagasiners hot spot, hvilket giver masser af eksponeringsmuligheder for dansk mode.

Denne gang er det Spansk Vogue Kids, der barsler med en "Denmark Special" og i den forbindelse søger magasinet både tøj og børnemodeller til deres modeserier. Tøjet skal klæde Connie Nielsen, Claus Meyer og en række børn på, så der søges både børne- og voksentøj.

[[addon]]Connie Nielsen skal fotograferes i sit Skodsborg-sommerhus og Claus Meyer med sine tre børn i sin have på Frederiksberg. I magasinet vil man også kunne finde interview og billeder med det danske kronprinsepar.

Der er først-til-mølle-princip for tilmelding af tøj, man skal dog notere sig, at Vogue tager et gebyr per del, der bliver vist i bladet: Børn: 3700 kr./del, 2200 kr./accessorie. Connie Nielsen: 5400 kr. per del, 3700/accessorie. Claus Meyer: 3700 kr./ del, 2200 kr./accessorie.

Deadline for tilmelding af tøj er 23. juli 2010. Tilmeldingen sker hos Bonnie Bagger: bonbag@um.dk.

Derudover søges tre skønne børn, to piger og en dreng på 5-7 år, til en 8 sider lang modereportage, der skal skydes i Tivoli i København den 28. juli 2010.

Hvis det har interesse så send to billeder med navn, alder, højde og skostørrelse på barnet (på engelsk) til Vogues stylist, Isabel, hurtigst muligt. Herefter er der mulighed for at gå videre til den personlige casting i København den 27. juli.
 
Fotos og evt. spørgsmål sendes til Isabel på voguecasting@me.com

Læs også artiklen "Dansk børnemode får 32 sider i spansk Vogue Kids"