Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

9PR

Nystartet PR-bureau i København satser på personlige relationer, dybde og troværdighed.
Nystartet PR-bureau i København satser på personlige relationer, dybde og troværdighed.

[[addon]]Det nystartede PR-bureau 9PR i København, arbejder aktivt med innovative måder at tænke PR strategier på, når et brand skal markedsføres. For 9PR er den personlige relation essentiel i deres forhold til såvel brand som slutbruger: Hos dem står PR ikke for det velkendte Public Relations, men for Personal Relations.

Pigerne hos 9PR har en stor ekspertise inden for området. Nina Sejr Wiboltt og Line Christiane Plesner-Jacobsen har begge mange års erfaring med PR i modebranchen og oplever, at modehusene i stigende grad har brug for en bedre sparring og en mere personlig dialog med deres pressebureau. En af grundstenene hos 9PR er derfor at formidle det enkelte brands historie gennem en langsigtet strategisk planlægning i et tæt samarbejde med brandet. 


”9PR er er vores hjertebarn, og vi har ingen ambitioner om at skabe et stort og upersonligt PR bureau. Vores tilgang til faget afspejles i den dybde og troværdighed, som vi giver vores brands”, siger Sejr Wiboltt og Plesner-Jacobsen. 9PR repræsenterer på nuværende tidspunkt blandt andet Lovechild 1979, Notabene, Ganni, Carla F, Vibe Johansson og stod derudover for pressen til Vilsbøl de Arce show under Copenhagen Fashion Week AW10.

9PR

Billeder: 9PR