Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Christina Ricci i ny kampagne for Ganni
MÅNEDENS MEST LÆSTE

Ambitiøst ryk hos Le Management-ejere, Ganni med Hollywood vibes og miksede regnskaber

September bød på regnskaber, parisisk modeuge og finalen i Danmarks Næste Tøjdesigner. Læs eller genlæs septembers 10 mest læste artikler.
September bød på regnskaber, parisisk modeuge og finalen i Danmarks Næste Tøjdesigner. Læs eller genlæs septembers 10 mest læste artikler.

1. Le Management-ejere indgår i nyt partnerskab som vigtigt led i vækstrejse

Koncernen bag Le Management og Lié Studio tog et stort skridt mod indfrielsen af deres internationale vækstambitioner, da de sammen med ny partner og en markant investering etablerede holdingselskabet Brand Institute Group A/S.

2. Ganni går til filmen i ny kampagne

Hollywood-skuespillerinden Christina Ricci repræsenterer den voksne Ganni-kvinde i brandets FW24-kampagne – en kampagne med coctailkjoler og kontorreferencer, som går under titlen ‘Who’s That Girl’.

3. Stine Goyas ledelse ser positivt på fremtiden trods drastisk fald i resultatet

“Svigtende markedsudvikling og øget pres på omkostningerne” har fået Stine Goya A/S’ overskud til at falde med 96 procent i virksomhedens seneste regnskab. Men ledel

4. Neo Noir leverer imponerende årsregnskab

Bundlinjen er vokset med 85% siden sidste år, viser brandets regnskab for 2023/24.

5. Danskernes mest benyttede webshops giver skæv konkurrence. Organisationer kræver ens regler for alle

Onlineplatforme udenfor EU stilles ikke til ansvar for de produkter, de hver dag sender ind over EU’s grænser. Det er hverken godt for den europæiske konkurrencesituation eller for forbrugerne. Nu kræver organisationer fra hele Europa, at der lukkes for de lovmæssige smuthuller.

6. Med nye ejere i ryggen: ELLE Awards 2024 er en realitet

Først fortsatte magasinet under sin nye ejerkreds i Toast Project. Nu fortsætter også Elle Awards, der løber af stablen allerede om halvanden måned.

7. Kridt skoene: 3 helt særlige skolanceringer

Baum und Pferdgarten, Fóret og Cecilie Bahnsen har lige nu hver deres internationale skosamarbejde på trapperne. 

8. Danmarks næste tøjdesignere vil vise, hvad det kræver at lave rigtig godt tøj

Da finalen af sæson 2 af Danmarks næste tøjdesigner i går løb over skærmen, blev de tre finalister udfordret på både værdier og manglende produktionserfaring, men gik alligevel alle derfra med aftaler i hånden.

9. OpéraSport-medstifter indtræder i bestyrelsen for Copenhagen Fashion Week 

Når bestyrelsen for Copenhagen Fashion Week i morgen afholder et af deres mange bestyrelsesmøder, er det med et nyt medlem ved bordet: Awa Malina Stelter, medgrundlægger og medejer af OpéraSport, som blev grundlagt for fem år siden.

10. Copenhagen Fashion Week har showroom i Paris: Mød de 8 brands her

Senere på ugen åbner Copenhagen Fashion Week op for deres showroom under Paris Fashion Week. Her præsenteres syv danske og et enkelt finsk brand side om side med modeugens minimumsstandarder.