Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
BEAUTY

Nyt koncept vil gøre beauty-branchen mere transparent

Beauty Forum – sådan hedder Polhem Agencys nye koncept, der fremover vil finde sted fire gange årligt.
Beauty Forum – sådan hedder Polhem Agencys nye koncept, der fremover vil finde sted fire gange årligt.

“Vi har gennem årene oplevet et stort behov fra influenternes side for at gøre skønhedsindustrien mere transparent og tilgængelig og få den rette viden, fortæller Micha Helena Morena, Head of Market for Polhem Agency Danmark, der står bag Beauty Forum –  et nyt, fysisk formidlingstiltag, der skal være med til at uddanne influenter og presse i den komplekse skønhedsindustri.

“Med Beauty Forum ønsker vi at skabe et format, hvor vi i samarbejde med evidensbaserede brands og professionelle aktører i branchen har til hensigt at uddanne og formidle viden, eksklusivt rettet mod influenter, der ønsker at lære mere om ingredienser og skønhedsindustrien. Influenterne vil få en unik mulighed for at blive godt forberedte uden at bruge uforholdsmæssigt meget tid på research,” lyder det videre.

Beauty Forum vil finde sted for første gang den 24. september 2024 på Statens Museum for Kunst. Her vil deltagerne blandt andet kunne opleve en paneldiskussion om skønhedsmyter og ingredienser. Planen er fremover, at der skal afholdes fire årlige begivenheder i samarbejde med forskellige hudpleje-brands – denne gang Paula’s Choice.

Beauty Forum-arrangementet den 24. september kræver personlig invitation.