Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Cecilie Bahnsen aw24
NAVNENYT

Ny CEO hos Cecilie Bahnsen

Mie Marie Ejdrup overtager 1. september rollen fra Kristine Hanna Løbner.
Mie Marie Ejdrup overtager 1. september rollen fra Kristine Hanna Løbner.

Efter over seks år som CEO har Kristine Hanna Løbner valgt at trække sig fra rollen for at prioritere mere tid med familien. 

“Det er svært at sætte ord på, hvad dette kapitel har betydet for mig – det har været hele mit liv, både personligt og professionelt. Siden jeg kom til Cecilie Bahnsen i opstartsfasen med kun fire personer i en kælder, har vi rejst os langt. I dag, hvor vi opererer fra 1200 m2, er repræsenteret på den officielle Paris-kalender og arbejder med et fuldt team af utrolige mennesker, har vi opnået resultater, jeg aldrig kunne have forestillet mig.” Sådan skriver Kristine Hanna Løbner på LinkedIn om sin fratrædelse. 

I rollen tiltræder i stedet Mie Marie Ejdrup, der har en bred international baggrund indenfor marketing, detail og smykker, og som senest har siddet som administrerende direktør i den private investeringsfond Pitzner, der investerer i livsstils-, luksus- og detailvirksomheder. 

Med sin internationale baggrund håber Mie Marie Ejdrup på at kunne tage brandet til nye højder. Selv skriver hun på LinkedIn: 

“Med udgangspunkt i Cecilie Bahnsens stærke fundament og med blikket rettet mod 10-års jubilæet næste år, er vi nu klar til en ny Cecilie Bahnsen-æra og til at tage brandet til fulde internationale højder. Jeg er virkelig begejstret for at være med til at drive den rejse sammen med Cecilie, bestyrelsen og drømmeholdet i Cecilie Bahnsen!”

Netop den internationale ekspansion fremhæver Cecilie Bahnsen, stifter og kreativ direktør, som et centralt og aktuelt fokus for brandet: 

“Cecilie Bahnsen-brandet er på et afgørende tidspunkt med udviklingen af vores univers og internationale ekspansion. Jeg er meget begejstret og stolt over at byde Mie velkommen i virksomheden, der giver mig mulighed for fortsat at fokusere på at udføre min kreative vision og opretholde vedvarende vækst,” udtaler hun til Business of Fashion. 

Mie Marie Ejdrup tiltræder rollen som CEO 1. september 2024 og Kristine Hanna Løbner fratræder rollen som CEO/Managing Director til oktober.