Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Billede af ung kvinde i trenchcoat fra Noa Noa 2024
REGNSKAB

Virksomhed bag Noa Noa under konkursbehandling

Efter først en tvangsopløsning og siden en indledt rekonstruktion er Nordic Fashion Brands A/S nu under konkursbehandling.
Efter først en tvangsopløsning og siden en indledt rekonstruktion er Nordic Fashion Brands A/S nu under konkursbehandling.

Den 21. august blev Nordic Fashion Brands, der blandt andet står bag Noa Noa, sendt i tvangsopløsning. Ifølge Nick Jensen, der er bestyrelsesformand i Nordic Fashion Brands, skyldtes tvangsopløsningen en mindre teknikalitet: et forsinket indleveret regnskab.

“Selskabets revisorer har lavet en fejl, og nu mangler vi en afklaring med Erhvervsstyrelsen. Det ligger hos vores advokat hos Kammeradvokaten. Revisorerne var en dag for sent med regnskabet, og det må man ikke. Så skal man søge om genoptagelse, og det tager nogle dage,” forklarede han dengang til Ekstra Bladet.

I mellemtiden har Nordic Fashion Brands’ status dog ændret sig i CVR-registret til at være Under rekonstruktion, og i dag er der så kommet et dekret om konkurs fra Skifteretten i Helsingør op på Statstidende. Skifteretten i Helsingør bekræfter desuden for Helsingør Dagblad, at Nordic Fashion Brands nu er under konkursbehandling.

LÆS OGSÅ: Rotation i ledelsen hos Message

I Nordic Fashion Brands’ årsrapport fremgår det, at virksomheden har kæmpet med økonomien i en længere periode og har haft et tocifret millionunderskud de sidste fire offentliggjorte regnskabsår. I 2022 var årsresultatet på minus 28,59 millioner kroner. Årsrapporten for 2023 – som er det, der skulle have startet hele tvangsoplsøningen – er stadig ikke offentligt tilgængeligt.

Nordic Fashion Brands A/S er udsprunget af Noa Noa og råder desuden over brandsne Odd Molly, Unmade Copenhagen, Denim Project og Noa Noa miniature.