Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Awa Malina Stelter portræt
COPENHAGEN FASHION WEEK

OpéraSport-medstifter indtræder i bestyrelsen for Copenhagen Fashion Week 

Når bestyrelsen for Copenhagen Fashion Week i morgen afholder et af deres mange bestyrelsesmøder, er det med et nyt medlem ved bordet: Awa Malina Stelter, medgrundlægger og medejer af OpéraSport, som blev grundlagt for fem år siden.

Udover den erfaring fra opstart, drift, internationalisering og shows, som Awa Malina Stelter tager med sig, har hun også et solidt fundament i sin uddannelse. Hun har primært studeret på CBS, hvor hun har en kandidatgrad i Management of Creative Business Processes, men har også uddannelse fra Københavns Mode- og Designskole.

Bestyrelsesformand og administrerende direktør i DM&T Thomas Klausen udtaler:

“Det er en stor glæde at kunne byde Awa Malina Stelter velkommen i bestyrelsen for Copenhagen Fashion Week. Gennem hendes rolle som medstifter af OpéraSport får vi en dygtig kapacitet ind fra vækstlaget i modebranchen, der ved, hvad det kræver at vækste et ungt brand i en kompleks virkelighed og branche. Jeg er ikke i tvivl om, at Awa kommer til at bidrage positivt til vores mål og styrke vores fremtidige udvikling af Copenhagen Fashion Week.”

LÆS OGSÅ: Mere opera end sport

Han bakkes op af Cecilie Thorsmark, administrerende direktør i Copenhagen Fashion Week:

“Efter flere møder med Awa Malina Stelter er jeg overbevist om, at vi har fundet den helt rette profil til bestyrelsen. Hendes erfaring med at lede et nystiftet brand gennem udfordringer som Covid og inflationskrisen og samtidig komme styrket ud på den anden side, er utrolig imponerende, og jeg er sikker på, at vi kan trække meget på hendes erfaring. Derudover har Awa et dybdegående kendskab til både forretningsdelen og designdelen af modebranchen, hvilket ligeledes vil være et stort aktiv for os i arbejdet med at udvikle Copenhagen Fashion Week yderligere.”

Bestyrelsen for Copenhagen Fashion Week

Bestyrelsen består således per den 11. september 2024 af Awa Malina Stelter, medstifter af OpéraSport, Cecilie Ingdal, chefredaktør for Elle, Niels Eskildsen, administrerende direktør for Designers Remix og The Garment, Jens Obel, administrerende direktør for DK Company, Charlotte Egelund, administrerende direktør for Fashion Society, Thomas Klausen, administrerende direktør i DM&T, og Cecilie Thorsmark.