Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Kridt skoene: 3 helt særlige skolanceringer

Baum und Pferdgarten, Fóret og Cecilie Bahnsen har lige nu hver deres internationale skosamarbejde på trapperne. 
Baum und Pferdgarten, Fóret og Cecilie Bahnsen har lige nu hver deres internationale skosamarbejde på trapperne. 

Det er ikke hvem som helst, tre danske brands har fået aftaler i hus med. I går, mandag den 9. september, lancerede Baum und Pferdgarten deres samarbejde med det amerikanske skobrand eEtonic, der daterer tilbage til 1876 og dermed bærer titlen som verdens første sportsmærke. Samarbejdet går under navnet Baum und Etonic og består af fire sneakers, der kombinerer Etonics retro og atletiske udtryk med det mere moderne og feminine. Skoene sås første gang til Copenhagen Fashion Week AW24, hvor de komplementerede brandets 25-års jubilæumskollektion. 

LÆS OGSÅ: 25 år med Baum und Pferdgarten

Baum und Etonic skosamarbejde
Baum und Etonic

Et andet brand med mange år bag sig er det franske skomærke Kleman, der i 75 år har dedikeret sig til at producere sko af høj kvalitet og i tidløst design. Sammen med det københavnske outdoor-inspirerede brand Fóret har de designet en chunky Derby-sko, der lanceres i to farver på torsdag den 12. september. En sko, der ønsker at forene fransk elegance med det mere enkle danske design, men som samtidig er tro mod begge brands’ kærlighed til funktionalitet og holdbart design.

Kleman x Fóret
Kleman + Fóret

Hvis nogen før har bevist, at de har forstået, hvordan to brands med vidt forskellige æstetikker kan fusioneres i en skokollektion, må det være Cecilie Bahnsen. Brandet er nu klar med næste og fjerde del af deres skosamarbejde med det japanske skobrand ASICS, der lanceres 16. oktober 2024. Denne gang er det ASICS’ Gel Terrain sneakers, der har fået en feminin og blomstret nyfortolkning af Cecilie Bahnsen.

LÆS OGSÅ: Første gang blev der udsolgt på 7 minutter. Nu gentager Cecilie Bahnsen prisvindende samarbejde

Cecilie Bahnsen x Asics Gel Terrain
Cecilie Bahnsen x Asics Gel Terrain

Baum und Etonic blev lanceret i går på Baum und Pferdgartens hjemmeside. Se mere om Fóret og Klemans samarbejde her, og Cecilie Bahnsen og ASICS’ samarbejde her.